Tapeciranje vozila

tapeciranje_sjedala_matus-designSegmenti TAPECIRANJA VOZILA sastoje se od tapeciranja sjedala, njihovo kompletno ili djelomično tapeciranje, popravak po potrebi funkcionalnih (konstrukcija, spužva i dr.) ili estetski važnih dijelova, presvlačenje volana u kožu ili imitaciju kože, tapeciranje tapecirunga stranice vrata vozila, tapeciranje krovnog tapecirunga, izrada navlake oko mjenjača i ručne kočnice, tapeciranje zadnje police, tapeciranje naslona za ruku (rukonaslona) i ostalih dijelova interijera vašeg vozila. Naši majstori mogu tapecirat i custom tj. modifikacije armature (upravljačke konzole), sica, stranica, panela, music box, gepeka, glavonaslona i dr. kod auto tuning i styling -a. U dogovoru sa našim tapetarima, prilikom tapeciranja auto sjedala orginal tapecirunzi ostaju netaknuti.

 

Dizajn, stil, orginalni izgled, prestiž, tuning ...

presvlacenje_siceva_kozuDakle, imate vozilo i viziju unutrašnjosti kakvu želite da bi istaknuli  svog metalnog ljubimca elitnim, orginalnim ili egzotičnim izgledom interijera. Imate viziju, možda sliku skinutu s net-a i želite stvorit takav ugođaj u vašem vozilu, prvo i osnovno dolazi se na informativni razgovor sa osobljem MATUS-DESIGN. Tu se određuje način/cijena tapeciranja vašeg vozila koja ovisi o više faktora kao  što su: vrsta sjedala u vašem vozilu (dali su sportska ili standardna), što sve želite tapecirat (sjedala, tapecirunzi stranica, volan i dr.), vrsti materijala (koža, skaj, štof, alkantar, imitacije i dr.). Zatim se dogovara izgled budučeg interijera vašeg vozila tj. kombinacija i boja materijala za sjedala i tapecirunge. Opseg materijala koji se nalazi u ponudi je vrlo širok te se može podjelit u više kategorija po cijenama i klasama - koža, skaj, eko koža, alkantar, štof, mikrofibra, velur, tekstil ... Tapeciranje vozila se vrši materijalima vrhunske kvalitete iz auto industrie porijeklom iz Njemačke i Italije. Usluge komplet tapeciranja interijera dolazi do izražaja kod restauracije oldtimer vozila tj. vračanje interijera vozila u prvobitno stanje. Najčešča pitanja su u svezi tapeciranja sa pravom kožom koja je ujedno i najskuplja varijanta tapeciranja pa i prema tome nekima nepovoljna. Više o tapeciranju kožom saznajte na ovom linku :

TAPECIRANJE KOŽOM

 

sportska_kozna_sjedalaS obzirom da je tapeciranje kožom skupo tu dolaze do izražaja imitacije kože tj. skajevi koji svojom površinom imitiraju kožu. Sjedala se mogu tapecirat komplet u jednu vrstu materiala ili u razne kombinacije kao što su koža-alkantar, skaj-štof  i dr., te sa kombinacijom boje konca po vašoj želji.

Najbolji način da uvidite kako vam osoblje MATUS-DESIGN  tvrtke može pomoč u rješavanju vašeg problema u svezi tapeciranja ili popravka je da osobno dođete sa na našu lokaciju koja se nalazi blizu centra Sesveta na adresi : Varaždinska ul. br. 28 (klikni ovdje za lokaciju na mapi) ili kontakt na tel. 01 2001-956.

 

Autotapetarija_MATUS-DESIGN

Tapeciranje:

Usluge:

autotapetarija presvlačenje _sjedala

kožna_sjedala tapetarija

Ključne riječi: tapeciranje autotapetarija sjedala vozila koža tapetarija alkantara carbon tapetar auto motor presvlačenje

Autotapetarija MATUS-DESIGN

- since 1975 -


Created by Mario Matus