Kožni interijer vozila - tapeciranje u kožu

 

Neke činjenice: kod tapeciranja sjedala u kožu mora se obratiti pažnja na par stvari, ako imate vozilo sa klasik opremom tj. komfort sjedala ne očekujte da nakon presvlačenja kožom da izgledaju kao tvornička kožna sjedala koja su najčešče iz najviše klase opreme i sportskog oblika tipa polu-recaro sjedala ili slično. Također zbog velikog faktora zagrijavanja kože na suncu (pogotovo crne) i hladnoče zimi kod tvorničkih kožnih sjedala dolaze ugrađeni grijači sjedala a ponekad i rashladni sistemi ispod kožnog tapecirunga.

 

kožna_sjedala_presvlačenje

 

U dogovoru s našim majstorima ...

Zato mi preporučivamo tapeciranje vaših sjedala u kombinaciju kože i alkantara. U ovom slučaju tapeciranja sjedala kombinacijom, bočni dijelovi sjedala tapeciraju se kožom, a središnji dio alkantarom. Tako dobivate ekskluzivan izgled, udobno sjedalo i ljeti i zimi bez grijača sjedala ili ventilirajučih sistema ispod tapecirunga. Nakon pretrapeciravanja sjedala i ostalog interijera u kožu vaše vozilo dobiva novu dimenziju exkluzivnosti i prestiža, evo i nekih primjera naših radova (komplet kožna unutrašnjost):

 

Gallery

 

Kao jeftiniju verziju u ponudi imamo tapeciranje imitacijom kože. Imitacija kože ili eko-koža jedna vrsta auto skaja koji svojom površinom imitira kožu, više na linku EKO-KOŽA tapeciranje.

 

Autotapetarija_MATUS-DESIGN

 


Created by Mario Matus